НАП-Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър, а лицензът

...
НАП-Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър, а лицензът
Коментари Харесай

Сътресение в Пазарджик: Сметките на Хебър са запорирани, клубният лиценз виси

НАП-Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър, а лицензът на тима за идващия сезон виси, оплакаха се " гробарите " в формалния си клубен уебсайт.

Те оповестиха, че са забавили заплащания по стихотворец ангажимент към данъчно-осигурителната система поради финансови усложнения, в резултат на неполучени траншове от Ботев Пловдив по прехвърлянето на Георги Николов.

" Отделно от това (неполучените траншове по прехвърлянето на Георги Николов) пазарджиклии изпитват и съществени финансови усложнения, които възпрепястват естественото действие на клуба ", написаха от Хебър и допълниха:

" Междувременно, през вчерашния ден, откакто не получи заплащания по стихотворец ангажимент към данъчно-осигурителната система, Национална агенция за приходите - Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър. С неизпълнението на поетите си финансови задължения към пазарджишкия клуб, от Ботев Пд към този момент действително слагат под риск приемането на спортно-състезателен лиценз за идващото състезание на ФК Хебър ", допълниха от клуба.
 Хебър нападна лиценза на Ботев (Пловдив) поради Георги Николов
Хебър нападна лиценза на Ботев (Пловдив) поради Георги Николов

Ето причината
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР