Намиращият се на треото място в английската Висша лига Лестър

...
Намиращият се на треото място в английската Висша лига Лестър
Коментари Харесай

Безпощаден Лестър разби Стоук Сити за ФА Къп

Намиращият се на треото място в британската Висша лига Лестър Сити се класира с лекост за четвъртия кръг за Купата на британската футболна асоциация. " Лисиците " пречупиха като посетители втородивизионния Стоук Сити с 4:0.

Брендън Роджърс пусна в игра повчето си титуляри, само че даде цялостна отмора на Джейми Варди.

В началото срещата беше равностойна, само че всичко се промени в 34-ата минута, когато Джеймс Джъстин с хубава самостоятелна акция откри резултата. Той напредна отляво във вътрешността и стреля параболично в далечния ъгъл под погледа на нереагиращия вратар Джо Бърсик.
 Снимка 513063
Източник:

След почивката домакините оповестиха тотална капитулация. В 60-ата минута Марк Олбрайтън удвои след асистенция на Юри Тилеманс.

В рамките на две минути резултатът набъбна на 0:4. Айозе Перес вкара след пас на Тимоти Кастане. А малко по-късно Харви Барнс разстреля Бърсик, откакто топката отскочи към футболиста на Лестър в наказателното поле.

Така Стоук Сити ще се концентрира в битката за попадане в зоната на плейофите в Чемпиъншип. Тимът се намира на осма позиция с 35 точки.

Лестър продължва битката на три фронта, откакто през февруари ще играе и на 1/16-финалите в Лига Европа със Славия (Прага).
 Евертън се потруди много, с цел да продължи напред за ФА Къп
Евертън се потруди много, с цел да продължи напред за ФА Къп

" Карамелите " победиха Родъръм
 Снимка 513065
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР