Намираме се в така чакания отпускарски период и ако все

...
Намираме се в така чакания отпускарски период и ако все
Коментари Харесай

Как да си изберем бански костюм

Намираме се в по този начин чакания отпускарски интервал и в случай че към момента не сте били на море, в този момент сигурно ще съумеете да хванете най-хубавото време за прекрасен загар. Да, през лятото е малко по-горещо, само че това си остава нашия обичан сезон за отмора. Ако към момента не сте си стегнали багажа, позволете ни да ви дадем няколко положителни съвета за избор на подобаващи летни облекла. Най-вече бански костюми.

Флорални претекстове и слънчеви цветове за екзотична визия

Ако сте си избрали пътешестване до някой другоземен остров, да вземем за пример, значимо е да изберете облекло, което си пасва идеално на местоположението. Защо не заложите на бански вид бразилски бикини и триъгълен сутиен? Те са идеални за сходни дестинации. Изберете тези в ярки, енергични нюанси, като да вземем за пример - слънчево жълто, оранжево, електриково зелено и най-много флорални и растителни щампи.

Имайте поради обаче, че тази кройка подхожда най-вече на тънки, само че завършени силуети. Ако сте по-скоро андрогинен вид, с дребни гърди и плосък тил, тогава имате потребност от сутиен с подплънки и кормила, който ще сътвори оптическа заблуда за размер.

Във Fashion Days ще откриете впечатляваща селекция от модели, които могат да ви вдъхновят и елементарно да си изберете нещо, което да подхожда на личния ви жанр.

Добавете към визията си шапка с външна страна, тениска от , цветно копринено парео и чифт джапанки. Това ще ви разреши да изглеждате сензационно на плажа с бял пясък.

 д iStock/ Getty images/ Freepik

Спортен бански за градския плаж

Ако почивката ви ще се състои в вселенски град с изход на плажа, с цел да можете не просто да релаксирате, а и да се забавлявате, изберете си модел бански, приспособен към града. Вдъхновените от спорта дизайни за цяло тяло, от спортни марки или първокласни марки, наподобяват ужасно при съвсем всеки вид тяло. Дори и да имате няколко непотребни кг, банският сполучливо ще скрие несъвършенствата.

Днес можете да откриете модели с геометрични или изчистени щампи, минималистични бански костюми с контрастни вложки, модели с цип на деколтето или с изрези в региона на талията.

Няма да сбъркате при избор на спортни бански от две елементи от, разполагащ с бюстие и висока талия, изглеждащи в действителност готино. Заложете на оня жанр, който въплъщава самите вас, а по-късно комбинирайте с чифт памучни къси панталонки, шапка и чифт цветни дамски кецове.

 д iStock/ Getty images/ Freepik

Класически модел за рафинирана визия

Ако сте от вида хора, които не обичат да изпъкват с дръзки цветове или екстравагантни кройки, заложете на типичен бански костюм със сутиен и по-скъсени бикини. А за какво не и потник с необятни бикини? И за двата разновидността може да се каже, че са задоволително елегантни. Освен това, на пазара има цели бански костюми с разнообразни детайли на грациозност - кормила на едното рамо, верига към талията и други

Можете също по този начин да изберете вид със стеснена горна част, която покрива само региона на гърдите и волан, който оставя раменете открити. Във всеки случай, за изискана визия заложете на изчистени бански в неутрални цветове, а за какво не и наситени нюанси като бордо, изумрудено зелено или тъмносиньо.

Завършете визията си с чифт слънчеви очила, копринен кафтан и равни сандали. Тогава сигурно ще се чувствате прелестно на плажа!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР