Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото

...
Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото
Коментари Харесай

Програма за събота: Става ясна съдбата на титлата от Ролан Гарос при дамите!

Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото състезание на Франция, като през този уикенд ще бъдат избрани носителите на трофея при дамите и при мъжете. През днешния ден ни следва да разберем коя тенисистка ще успее да вдигне купата в Париж, като двете претендентки са намиращата се в серия от 34 поредни победи и международна №1 Ига Швьонтек и 18-годишната американка Коко Гоф.

За тийнейджърката това ще бъде дебютно присъединяване във заключителен конфликт на шампионат от Големия шлем, до момента в който за полякинята това не е непозната територия, защото точно във френската столица през 2020 година тя завоюва първата си и единствена до момента " мейджър " купа.

Швьонтек и Гоф до този миг имат изиграни общо две срещи една против друга, като салдото е напълно в интерес на лидерката в ранглистата, която е спечелила всеки един от мачовете. Началото на утрешния дуел посред им е 16:00 часа българско време, когато те ще излязат на корт " Филип Шатрие ", с цел да решат ориста на купата във втория за годината шампионат от Големия шлем.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР