Намерили ли сте вече мъжът, с когото искате да прекарате

...
Намерили ли сте вече мъжът, с когото искате да прекарате
Коментари Харесай

12 начина да разберете дали той си струва вниманието ви

Намерили ли сте към този момент мъжът, с който желаете да прекарате остатъка от живота си? Ако ли не, не се отчайвайте, той е някъде там и ви чака. Въпрос на време е да се срещнете. Но по какъв начин да го познаете? Ето 12 метода да разберете дали пред вас стои той – единственият, неповторимият, най-специалният.

Щастлив да се срещне с приятелите ви

Мъж, който в действителност се интересува от вас и който желае сериозна връзка с вас, не би отказал да опознае значимите за вас хора. Той не се пробва да ви пази в загадка от всички, а възнамерява да ви запознае със своите другари и родственици.

Пита по какъв начин е минал денят ви

Той желае да знае с какво се сблъсквате на работа, по какъв начин прекарвате деня си, какво се случва с приятелите и фамилията ви. Най-хубавото е, че слуша какво отговаряте. Ако сте имали неприятен ден, той ще се постарае да го усъвършенства или пък да се радва, дружно с вас, на триумфите ви, в случай че има подобен мотив.

Интересува се от това, което харесвате

Може да не знае всичко за вашите занимания и пристрастености, само че желае да чуе за тях, с цел да вземе по-дейно присъединяване в живота ви. Готов е на драго сърце да отдели време и старания за това.

Винаги намира време за вас, даже когато е доста ангажиран

Ако той прави реалистични проекти с вас, вместо да ви кани късно през нощта вкъщи, това е добър знак. Води ви на кино, кани ви на разнообразни забавни места, желае да прекара качествено време с вас. Дори когато има доста работа, той към момента намира метод да се срещнете, като по този метод демонстрира, че вие ​​сте значими за него.

Поддържа романтиката

Ако се срещате от дълго време, само че той продължава да ви подарява цветя без причина, провежда ви изненади и прави сантиментални неща, не изпускайте този мъж, тъй като ще съжалявате.

Той ви обръща цялото си внимание, когато сте дружно

Той слуша и гледа единствено вас, не се разсейва от телефона, не вижда други дами, интересува се само от вашата персона.

Не играе игрички

Той не ви кара да се чудите дали ще ви написа или не, дали ви приема съществено или не. Прям и не играе глупави игри. Ясно показва какви са желанията му и не желае да те заблуди.

Прави това, което споделя

Колко пъти ви е споделил, че ще се обади и в никакъв случай повече не сте се чували с него? Няма нищо по-хубаво от намирането на някой, чиито дейности в действителност съответстват с думите. Дори в случай че става въпрос единствено за позвъняване или писане, в случай че е заречен.

Не крие възприятията си

Вашата сродна душа ще е почтен и открит по отношение на възприятията си към вас. Той желае да знаете по какъв начин се отнася с вас и да не се съмнявате в него.

Интимността не е всичко

Интимността е значима, всички го знаем. Но в случай че един мъж желае да се среща с вас единствено при изискване, че ще има занимания в леглото, а не просто да е забавно да прекарвате време с вас … не, той не е този, който търсите.

Винаги ви поддържа

Дори и не постоянно да е склонен с това, което вършиме, „ вашият “ мъж постоянно ще ви поддържа, изключително пред други хора, тъй като знае, че това е значимо за вас.

Умее да прави взаимни отстъпки

Компромисите и положителната връзка са основните фактори за една здравословна и сполучлива връзка. И в случай че „ вашият “ човек схваща това, тогава всичко ще бъде наред.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР