Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Ето какво са подготвили от Музикалното училище за Коледа

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Дните преди Коледа още веднъж са наситени със събития, които приготвя Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров " за дребни и огромни.

Първото събитие, което отваря пътя на Коледните празници, е довечера от 18 часа в салона на образователното заведение. Празничният концерт е по план " На концерт в сряда " и в него са включени  самостоятелни и ансамблови осъществявания.  На сцената  ще прозвучат  творби на Шуберт, Чайковски, Лист, Хайдн, Брамс и други

Най- красивите коледни песни ще прозвучат в четвъртък, още веднъж в 18 часа, в залата на училището  и ще бъдат изпълнени от децата от Класа по поп и джаз пеене  на Михаела Тенев – Мишел. Младите реализатори ще поднесат на публиката една палитра от празнично въодушевление и ще я потопят в един баснословен свят,  където чудеса в действителност се случват.   В празничната демонстрация ще вземат присъединяване Станимира Русева, Стелла Михайлова, Жулиета Михнева, Мадлен Георгиева, Мария Петкова, Росица Перева, Кристина Станкова, Йоана Стоянова и Габриела Йорданова.

Станалият към този момент традиция Тържествен Коледен концерт  на учебното заведение по изкуства  още веднъж ще зарадва и изненада бургаската аудитория.

" Коледа в ефир “ е името на следващата празнична демонстрация, която ще  опише какво се случва в едно радио по време онлайн предаване по Коледа. Гост на спектакъла  ще бъде Георги Янакиев, водещ на предаването  " Гларуси и шамандури “, което се излъчва по БНР Бургас.

В концертът присъединяване ще вземат Камерен оркестър с диригент Петя Тончева, Детски и Младежки хор с  диригент Анета Данаилова, Вокална групировка " Артистини “ – диригент Галя Русева, Квинтет " Мелодика “ с  началник Румяна Драголова,  Тромпетен  Ансамбъл  с преподавател  Светослав Василев, както и  децата от балетните класове с преподаватели Недко Георгиев, Добрина Бахова и Диляна Бахматова. Сценарист е Вяра Алексиева, режисура – Христо Симеонов.

" Коледа в ефир “ на 22 декември в 18 часа в салона на НХК, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР