Намерено е жилище за семейство Мехмедови от Асеновград. Както Марица

...
Намерено е жилище за семейство Мехмедови от Асеновград. Както Марица
Коментари Харесай

Намериха дом за семейството от Асеновград, което преживя огн...

Намерено е жилище за семейство Мехмедови от Асеновград. Както " Марица " първа писа през днешния ден, те претърпяха  истински призрачен сън. Апартаментът им пламна и бе изцяло погубен след пожара. Семейството с онкоболен татко и две дребни деца остана без нищо. Пламъците погълнаха документи, пари, облекла и всичко належащо, с цел да живеят. 

Минути откакто се разчу за драмата на сем. Мехмедови, в обществените мрежи хората бързо се проведоха, с цел да оказват помощ. Започнаха да се събират уреди и мебелировка, слагат се кутии за дарения, а на следващия ден към този момент ще има и банкова сметка, по която всеки ще може да подари съответна сума. 

Добрата вест за фамилията заяви асеновградчанка, приела драговолно идеята да се помогне. 

" Добър вечер!Намерено е жилище за сем.Мехмедови. Апартаментът е изцяло празен и ще имат потребност от всякаква посуда,мебели,уреди, завивки и каквото се сетите. Мъжът има потребност от телефон изгорен е при пожара. Отзоваха се хора и донесоха дрешки. В момента са много изморени и уплашен. Утре ще дадем и банкова сметка, който желае и може дано помогне. Благодарим Ви от сърце, благи хора! ", написа в пост Светлана Моллова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР