Намерена е черната кутия на катастрофиралия вчера в Иран турски

...
Намерена е черната кутия на катастрофиралия вчера в Иран турски
Коментари Харесай

Намериха черната кутия на разбилия се в Иран турски частен самолет

Намерена е черната кутия на авариралия през вчерашния ден в Иран турски частен аероплан, съобщи организация ТАСС, като се базира на организация ИРНА, която цитира локалните управляващи. Според информацията на иранската информационна организация черната кутия ще бъде изпратена на експерти за дешифроване.

Скоро в Иран ще дойде специфичен полет с представители на турските управляващи и родственици на жертвите в злополуката. Частен аероплан, благосъстоятелност на турския капиталов холдинг "Башаран ", пътувал през вчерашния ден от град Шаржах в Обединените арабски емирства към Истанбул, когато липсващ от радарите в 18,50 ч. локално време.

Самолетът паднал близо до град Шехр-и Курд в планински регион в югозападната част на Иран, на 400 км от Техеран. На борда на самолета са били 11 души - осем пасажери, в това число 28-годишната щерка на ръководителя на Съвета на шефовете на компанията Мина Башаран, и трима души екипаж. Всички те са починали, показва ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР