Намалява кръвното налягане Той съдържа много глюкоза, заради която мозъкът

...
Намалява кръвното налягане Той съдържа много глюкоза, заради която мозъкът
Коментари Харесай

Как ще се промени тялото ви, ако хапвате мед всеки ден!

Намалява кръвното налягане

Той съдържа доста глюкоза, поради която мозъкът ни улавя сигнал в хипоталамуса, до момента в който стигне до цялостна релаксация на нервната система и съумява да понижи кръвното ни.



Медът понижава неприятния холестерол
Супер бърз домакински ТЕСТ, с който разбираме дали медът е същински
Не един път е говорено за потребните свойства на меда. Този артикул в действителност няма еднакъв на себе си. Почти не съществува запарка за укрепва...
Прочети повече
На всички ни е известно, че повишението на равнищата на холестерол в организма, води до образуването на плаки в кръвоносните съдове. Медът от своя страна, съдържа аскорбинова киселина, калиеви, натриеви, магнезиеви и стоманени йони, които подтикват кръвообръщението и по натурален метод понижат холестерола.

Помага да се отървете от кашлицата

При кашлица и възпалено гърло, медът прави същински чудеса. 

Една супена лъжица мед заран на гладно, доста усъвършенства положението на стомашната лигавица и на червата, тъй като е с необикновено антибактериални и противовъзпалителни свойства.
Лесен трик, който употребяват в скъпите ресторани, когато вършат кафе
Първата мисъл, с която се разсънват мнозина от нас е за чаша ароматно кафе. Има един елементарен метод, посредством който можем да реализираме още по-п...
Прочети повече


Памет

Според изследвания, медът прави чудесна работа при функционалността на мозъка при постоянна консумация, като също понижа тревогата и работи успокоително.

Красива кожа

С меден пилинг можете да имате чудесна по-гладка кожа, тъй като той съумява да проникне в разширените пори и да подхрани, премахвайки всички нездравословни субстанции и мъртви кафези.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР