Намалянето на обиколката на талията и свалянето на мазнините в

...
Намалянето на обиколката на талията и свалянето на мазнините в
Коментари Харесай

6 стъпки за отслабване в областта на корема

Намалянето на обиколката на талията и свалянето на мазнините в региона на корема е цел на мнозина. Но постоянно се оказва трудоемка задача. Причината е може би неверен метод или подценяване на сложността на задачата. Ето кои в действителност са 6-те стъпки, с които сполучливо ще намалите обиколката на корема.

Ако обиколката в региона на кръста ви е над 102 см при мъжете и 88 см при дамите, то спадате в графата с хората, които страдат от затлъсяване. Ето какво може да извършите, с цел да измененията това:

 
1. Избягвайте захар и подсладени със захар питиета
 

Добавената захар има мощно нездравословно влияние върху метаболитното здраве. Тя може да докара до струпване на мазнини към корема и черния дроб.

Захарта е на половина глюкоза и на половина фруктоза. Когато ядете доста добавена захар, черният дроб се претрупва с фруктоза и е заставен да я трансформира в лой.

Някои считат, че това е главният развой зад нездравословното влияние на захарта върху здравето. Той усилва коремните мазнини и чернодробните мазнини, което води до инсулинова устойчивост и разнообразни метаболитни проблеми.

 



 

Течната захар е по-лоша в това отношение. Изглежда, че мозъкът не записва течните калории по същия метод като твърдите калории, тъй че когато пиете подсладени със захар питиета, в последна сметка ядете повече общи калории.

Едно изследване откри, че децата са с 60% по-склонни да развият затлъстяване с всяка спомагателна чаша подсладени със захар питиета.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР