Намаление на цената на парното и топлата вода ще има,

...
Намаление на цената на парното и топлата вода ще има,
Коментари Харесай

Председателят на Асоциацията на топлофикационните дружества се закле, че ще има по-евтини парно и топла вода

Намаление на цената на парното и топлата вода ще има, въпросът е с какъв брой. Това съобщи представителят на Асоциацията на топлофикационните сдружения Кремен Георгиев.
Той не можа да каже какъв брой ще е за всяка „ Топлофикация ”, само че сподели – с друг %, 10-15-20. Мога да се закълна, няма по какъв начин да се получи повишаване, сподели Георгиев пред Нова телевизия.
Що се отнася до връщането на пари, Георгиев съобщи, че първо би трябвало парите, които се връщат от „ Булгаргаз ”, да стигнат до сдруженията, след това те да изчислят за всеки клиент какъв брой има да му връщат. Представителят на топлофикационните сдружения акцентира, че „ може да получи нещо всеки, който си е плащал до момента ”, а при недобросъвестните просто ще има понижаване на задължения. Той не видя и разлика сред това да се връщат пари или да се пресмятат понижения в други сметки.
Между 5 август и 31 март ще има презчисления – за всеки месец, тъй като поевтиняването на газа за всеки месец ще е друго.
Припомняме, че на газ работят " Топлофикация София ", " EVN България Топлофикация " (в Пловдив), " Топлофикация Плевен ", " Топлофикация Бургас ", " Топлофикация Враца ", " Веолия Енерджи Варна ", " Топлофикация Велико Търново " и " Топлофикация Разград " т.е. при тях би трябвало да има смяна в цените на предлаганите услуги.
Още: " КЕВР: Няма да допуснем нарастване на цените на топлинната сила "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР