Наложиха ефективно наказание от 3 години „лишаване от свобода“ на

...
Наложиха ефективно наказание от 3 години „лишаване от свобода“ на
Коментари Харесай

3 години затвор за мъж, произвеждал и разпространявал наркотици

Наложиха дейно наказване от 3 години „ отнемане от независимост “ на Радостин Д., обвиняем за производство и държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. Наложиха дейно наказване от 3 година „ отнемане от независимост “ по отношение на Радостин Д. (на 49г.).

Той е признал виновността си за това, че на 30.01.2018г. в гр. Сливен, без съответно позволение държал високорискови наркотични субстанции (коноп и метамфетамин) – закононарушение по член 354а, алинея 3, предл. 2, т. 1, предл. 1 от Наказателен кодекс.

Той е признал виновността си и и за това, че на същата дата и място, без съответно позволение, при изискванията на рисков рецидив, създал и държал за разпространяване на 13 гр. метамфетамин – закононарушение по член 354а, алинея 2, изр. 2, предл. последно, т. 4, вр. алинея 1, изречение 1, алт. 1, предл. 1 и 4 от Наказателен кодекс.

Той е признал виновността си и за това, че на същата дата и място, без съответно позволение държал прекурсори за произвеждане на метамфетамин, за разпространяване – закононарушение по член 354а, алинея 1, изр. 2, предл. 1 и 3, вр. изр. 1,предл. 4 от Наказателен кодекс. Споразумението, което е утвърдено от Окръжен съд – Сливен, е дефинитивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР