Наложиха ефективно наказание от 18 месеца лишаване от свобода“ спрямо

...
Наложиха ефективно наказание от 18 месеца лишаване от свобода“ спрямо
Коментари Харесай

Крадец заплаши жертвата си, че ще й извади окото! Дадоха му 18 месеца затвор

Наложиха дейно наказване от 18 месеца " отнемане от независимост “ по отношение на Илия И.

Той е обвиняем за това, че на 01.02.2018 година в с. Равнец, обл. Бургас за да принуди другиго – Тодор Д. да се разпореди с движимост – да му даде парична сума в размер на 60 лева, го заплашил с принуждение – че ще го пребие и ще извади окото му, като действието е съпроводено със опасност за тежка телесна щета, като му предизвикал лека телесна щета, изразяваща с кръвонасядане на дясното око  и рана по лигавицата на горна джука, като болката и страданието са породени от въоръжено лице – подсъдимият е държал ориентиран железен нож към очите на потърпевшия.

Илия И. е признал виновността си и за това, че на същите дата и място, при изискванията на цялост с горепосоченото действие лишил непознати движими движимости – цигари от владението на Таню К., без негово единодушие с желание незаконно да ги присвои, като използвал за това сила  - нанесъл му удари с ритници, свалил му панталона и пребъркал джобовете му.

Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен " непоколебим “ режим в затвор.

Споразумението, което е утвърдено от Районен съд – Бургас, има силата на влезнала в законова мощ неоправдателна присъда. 

Районна прокуратура – Бургас е внесла в съда предложение за нарастване на наказването, което е постановено на Илия Илиев с още 12 месеца. По този метод ще бъдат присъединени предишни две условни санкции, които са били наложени на Илия И., който е бил приет за отговорен за осъществени от него обири.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР