Наложените санкции в Русия след започването на военния конфликт в

...
Наложените санкции в Русия след започването на военния конфликт в
Коментари Харесай

Telegram – новата социална мрежа №1 в Русия

Наложените наказания в Русия след започването на военния спор в Украйна включва прекъсването на главните обществени мрежи в границите на страната. Руснаците бързо се насочиха към друго поле за себеизразяване, което неотдавна закупи известност и у нас. Това е Telegram, който в началото бе умислен само като месинджър, само че с течение на времето той се трансформира в нещо доста повече.

Telegram е многофункционална композиция от месинджър и блог , където можете да поддържате връзка в персонални чатове или в групи, както и да се присъедините към огромни канали или общности.

Каналите в това приложение са кръстоска сред емисия за вести и блог , в които притежателите им могат да основават наличие за клиентите си. Най-често членовете нямат опция да пишат и дават отговор, в случай че притежателят не го разреши. Към днешна дата има стотици хиляди канали на разнообразни тематики: вести, история, логика на психиката, просвета, обучение, маркетинг и други.

В ролята си на месинджър главното му предопределение не се разграничава от това в другите обществени мрежи – изпращане на текстови, гласови и видео известия, както и файлове. На процедура има същите варианти като съперниците си, само че какво го прави неповторим артикул, който потребителите да желаят да имат в смарт телефона си?
Telegram е най-хубавото приложение във връзка с експедитивност и сигурност в изпращането на известия, спрямо съперниците си.Напълно гратис е и няма досадни реклами.Има извънредно надеждна отбрана против офанзиви.Почти липсват ограничавания по връзки на размера на изпратените файлове. Можете да разпространите фотоси, видео или документи до 1,5 GB единствено в едно известие.Позволява да създадете тематични канали и групови чатове с над 30 000 участници.Няма ограничаване за формата на файловете и документите, които изпращате.Можете да създавате секрети чатове и групи.Приложението е извънредно елементарно за приложимост и употребява минимални запаси от устройството ви.Съществува алтернатива за самоизтриващи се известия. Това значи, че вие можете да зададете интервал от време, в което написаното от вас да е очевидно за останалите събеседници, след което да изчезне автоматизирано.Има превъзходен синхрон на известията сред всички устройства, от които употребявате Telegram. Можете да започнете да пишете нещо от телефона си и по-късно да го довършите от компютър, както и противоположното.Съществува алтернатива за основаване на авторски и неповторими стикери.
Това са единствено най-основните характерности на Telegram, в дълбочината си има още десетки. Използвайки приложението, ще откриете какъв брой забавно и друго е то.

Месинджърът на Telegram е извънредно елементарен за потребление , а менюто му е предопределено даже за изцяло начинаещи. В множеството случаи не е належащо особено да добавяте контакт към менюто на самото приложение. Ако бъде прибавен към листата с контакти на вашия телефон, той автоматизирано ще се появи и в приложението. Чрез Telegram можете в допълнение да изпратите някакъв тип атачмънт: фотография, видео, аудио, всеки файл, контакт и местонахождение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР