Наличието на пари в брой ще е печелившта стратегия тази

...
Наличието на пари в брой ще е печелившта стратегия тази
Коментари Харесай

Парите в брой като печеливша стратегия през 2023 година

Наличието на пари в брой ще е печелившта тактика тази година. Това е позицията на от ден на ден професионални и дребни вложители, интервюирани от Bloomberg. Две трети от тях чакат кешът в портфейла да е чист позитив през 2023 година.

Всъщност, това е разумно, поради високата рентабилност по американските облигации и високите лихви по спестовните сметки. Наистина огромна смяна след години на съвсем никакви облаги от парите в брой поради съвсем нулевите лихви.
 Швеция последователно се отхвърля от парите в брой: какви ще са следствията
Богатата европейска страна, която последователно се отхвърля от парите в брой: какви ще са следствията

Цифровите пари ли са бъдещето?

От парите, които вложителите ще вложат в пазарите тази година, по-вероятни са покупките на пасивни фондове, тези които наблюдават показателите, а не интензивно ръководени взаимни фондове.

В разпродажбата на активи през 2022 година дейните вложители се показаха по-силно в сравнение с пазара като цяло. А това постоянно значи, че фондовете се намаляват по-малко, в сравнение с показателите.

Тази година две пети от пазарните наблюдаващи споделят, че възможностите интензивно ръководените огромни взаимни фондове в Съединени американски щати да надскочат S&P 500 са ниски. Със доста болшинство, интервюираните считат, че индексните фондове ще запазят или ще покачат пазарния си дял през идващите 3 години.
 ЕЦБ: Цифровото евро би било допълнение към парите в брой
ЕЦБ: Цифровото евро би било допълнение към парите в брой

" Прототипът " на цифровата валутата ще бъде показан през 2023 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР