„Нали знаете, че най-вероятно имам и пиар отбор“. Този коментар

...
„Нали знаете, че най-вероятно имам и пиар отбор“. Този коментар
Коментари Харесай

Петков загатна как се е стигнало до гафа със снимката му с Ковачевски


„ Нали знаете, че най-вероятно имам и пиар тим “. Този коментар направи министър председателят Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание по въпроса за абсурда с неговата фотография, от която е изрязан македонския му сътрудник Димитър Ковачевски.

По този метод министър председателят загатна по какъв начин се е стигнало до изрязването на фотографията и добави, че „ в този пост на всички фотоси сме двама души “ и обявата е отдадена на мнението на международните водачи за обстановката с корупцията у нас..

„ Кой на каква фотография е, няма никакво значение за общата ни тактика “, безапелационен е Петков и означи, че е качил в обособена негова фотография с Димитър Ковачевски.

„ Няма да разреша провокации за връзките ни със Северна Македония “, съобщи министър председателят.

Петков удостовери, че дълготрайната обща тактика е Северна Македония да влезе в Европейския съюз, което от интерес за целия район и Общността.

Премиерът също по този начин означи, че правата на българите в Северна Македония остават наш главен приоритет и той го е съобщи още веднъж при срещата си с нашите сънародници там.

Министър-председателят съобщи още, че се радва, че се е срещнал с българите в РСМ. Техните права са приоритет за българското държавно управление, увери той. По думите му задачата е техните права да бъдат предпазени и да няма език на омразата, като в същото време не се позволява РСМ " да изпадне отвън шанса си да влезе в Европейски Съюз ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР