Налетял им без причина, били травми по лицето и кръвотечение

...
Налетял им без причина, били травми по лицето и кръвотечение
Коментари Харесай

Брутално насилие в Бургас! Рецидивист пречука жената и тъста си пред очите на 16-годишната си дъщеря

Налетял им без причина, били контузии по лицето и кръвотечение от носа

45-годишен бургазлия от ж. к. " Славейков " е задържан поради нанесен жесток побой над брачната половинка му и татко й.  Служители от Второ Районно ръководство – Бургас се отзовали на сигнала за домашно принуждение, подаден от апартамент в бл. 51 комплекса.

Там са открити 45-годишният бургазлия, 48-годишната му брачна половинка, 16-годишната им щерка и бащата на бургазлийката – 78-годишен мъж.

Съпругата и татко й били с забележими следи от пострадвания по забележимите елементи на лицето, кръвотечение от носа и рани по главата. Те декларирали, че са бити неоснователно от 45-годишния престъпно проявен бургазлия, който нанасял ударите с ръце.

Нападателят е арестуван за период до 24 часа. Тестван е с дрегер за приложимост на алкохол, като апарата отчел 1.74 промила.

Констатирано е, че на 18.08.2022 година бургазлията е арестуван за домашно принуждение по отношение на брачната половинка си, само че няма издадена заповед за отбрана по Закона за домашното принуждение. Работата по случая продължава от чиновници на Второ Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР