Накрая излизат с цялата си наглост и казват, че оставките

...
Накрая излизат с цялата си наглост и казват, че оставките
Коментари Харесай

Бойко Борисов Изригна: Очаквам Оставки И От Другите, А Не Да Ни Гледат Сеира

Накрая излизат с цялата си безочливост и споделят, че оставките не било нищо. Ами подайте и вие като нас оставки, пък по-късно ще приказваме по другите тематики, посочи Борисов.

Това е стандарт, който се съблюдава в ГЕРБ от всички - при подозрения, при сянка от подозрения, се подават оставки. Така Тома Биков, народен представител от ГЕРБ, разяснява в Народното събрание оставката на Делян Добрев. Народното събрание през днешния ден приключи неговите компетенции.

Оставките в последните дни водят към " Борисовгейт " поради данните от последния отчет на Европейска комисия от февруари тази година, в който се споделя, че от две трети от сигналите за корупция за видни политически персони не се проверяват. Отговорност за това носи министър-председателя. Това съобщи по-рано през днешния ден националният представител от Българска социалистическа партия за България Елена Йончева, написа Нюз.бг.

Говорител на Европейската комисия отхвърли да разяснява подадените оставки измежду ръководещите в България. Знаем за тези събития, съобщи представителят в отговор на въпрос на конференция. По неговите думи Европейска комисия не вижда причина да вземе отношение. Не разясняваме вътрешни политически събития, добави представителят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР