Наказанието, което се предвижда за мъжа, нападнал полицейски служител в

...
Наказанието, което се предвижда за мъжа, нападнал полицейски служител в
Коментари Харесай

Затвор от 20 до 30 г. грози мъжа, намушкал полицая в Казанлък

Наказанието, което се планува за мъжа, нападнал полицейски чиновник в Казанлък, е затвор от 20 до 30 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Това заяви пред публицисти Гриша Мавров, заместител областен прокурор на Стара Загора.

Полицейски чиновник беше настанен в болница с прободна рана, откакто беше атакуван в Казанлък.
До момента в качеството си на очевидци по случая са разпитани осем души, всички са очевидци на закононарушението. Назначени са експертизи във връзка с биологичен материал върху нож, открит и конфискуван от мястото на престъплението. Предстои условие на съдебномедицинска документи за положението на потърпевшото лице. Пострадалият е проверяващ служител на реда от състава на Районното ръководство в Казанлък. Когато положението му разреши, ще бъде назначена и съдебномедицинска експертиза.

20-годишният мъж с букви е арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснат арест по отношение на него. Към момента на осъществяването на закононарушението обвиненият е бил неосъждан, като с оглед доказателствата по делото, към сегашния миг е налице обоснованото съмнение за виновност, както и за вероятността да се укрие или да извърши друго закононарушение, сподели още Мавров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР