>Наказанието бе наложено след постигнато в съдебна зала споразумение. 28-годишният

...
>Наказанието бе наложено след постигнато в съдебна зала споразумение. 28-годишният
Коментари Харесай

Ефективно наказаниe на 28-годишен мъж за кражба от кораб

> Наказанието бе наложено след реализирано в правосъдна зала съглашение. 28-годишният И. Н. призна виновността си за осъществена от него на 7 февруари тази година кражба на механически такъми и принадлежности от риболовен транспортен съд, дебаркирал за ремонт на един от пристаните в Южна промишлена зона. 

Вечерта на тази дата подсъдимият минавал по кея, когато решил да проникне в кораба, като с рамо развалил вратата на каютата и влезнал вътре. Оттам той откраднал маркови електрожени и ъглошлайфове, манометър за О2, 10-литрова газова бутилка, както кабели и такъми за заваряване. Всички движимости, на обща стойност за близо 1700 лв., подсъдимият сложил в два чувала и напуснал пристана. По пътя той оставил в незаключен риболовен фургон газовата бутилка, а останалите движимости с чувалите скрил в изоставена постройка на някогашния Топлоелектрическа централа. На идващия ден 28-годишния мъж още веднъж отишъл в региона на същия кей, където бил арестуван за инспекция от полицейски екип, който към този момент работел по сигнал за осъществената през нощта кражба от кораба. Тогава подсъдимият посочил къде е укрил инкриминираните движимости.

28-годишният И. Н. е направил кражбата при повторност и в изпитателния период на предишно наказание, също за посягане против собствеността. За съответното действие му бе наложено наказване от 6 месеца отнемане от независимост, при общ режим в изискванията на затвор. Към момента отнетите движимости са върнати на притежателите им. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР