Наказание пробация“ наложи Варненският районен съд на пребиваващ у нас

...
Наказание пробация“ наложи Варненският районен съд на пребиваващ у нас
Коментари Харесай

Пробация за британец, вилнял пиян в заведение в центъра

Наказание „ пробация “ наложи Варненският областен съд на пребиваващ у нас английски жител за осъществени през декември предходната година хулигански дейности и причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди на клиент в заведение за бързо хранене. 50-годишният Г. К., в продължение на 10 месеца ще би трябвало да организира срещи с пробационни чиновници и да се записва по сегашен адрес, при честота 2 пъти седмично.

Самият случай е зародил малко след среднощ на 18 декември предходната година в непрекъснато заведение в центъра на Варна. По това време другарка и сънародничка на подсъдимия, очевидно използвала алкохол, чакала на опашка в комерсиалния обект да си поръча храна, като ръкомахала и говорела превъзбудено към личния състав. Клиент, директно зад нея на опашката се навел да й подаде изпусната банкнота, когато ненадейно бил връхлетян от подсъдимия, който също бил в нетрезво положение и псувал на всеослушание.

50-годишният британец протегнал ръка да нанесе удар, сграбчил стол от заведението и го счупил, след което стиснал мощно за шията клиента и двамата паднали на земята. На потърпевшия били породени кръвонасядания и травма в региона на шията и травматични отоци към окото и скулата. Очевидци на протичащото се били останалите клиенти и работещи в заведението, като след намесата на охранители и идването на полиция, подсъдимият траял да се държи непочтено и да употребява нецензурни и обидни реплики и по отношение на тях.

В правосъдна зала подсъдимият призна виновността си по двете повдигнати му обвинявания и реализира съглашение със страните по отношение на типа и размера на наказването, което съдът утвърди. Съдебният акт е финален.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР