Накачулени дървени фалоси с различни размери възмутиха Калин Сърменов, известен

...
Накачулени дървени фалоси с различни размери възмутиха Калин Сърменов, известен
Коментари Харесай

По пътя към храма: Милото изригна зарадди дървени фалоси

Накачулени дървени фалоси с разнообразни размери възмутиха Калин Сърменов, прочут измежду народа още и като Милото по една от емблематичните си функции в сериалите.

Снимките персонално Сърменов ги е правил на Калиакра и от тях се вижда, че въпросните дървени пениси са в друг цвят и величина, някои са под формата на отварачки, други са като сувенири.

Параклис

" Почти няма сергия, която да не е отрупана с тях и по този начин е по целия път до средновековния параклис. Това ли е лицето на българския туризъм? Идваш тук и получаваш това. Даже си плащаш. Това ли е емблемата на българския туризъм? ", попита посредством артистът и началник на Сатиричния спектакъл. Той посочи, че въобще не споделя тези сувенири да не съществуват и счита, че си имат своето място, само че то не е измежду потоците поклонници и туристи с деца, отиващи към храма. И направи съпоставения с Гърция, която регистрира нечуван приток на туристи това лято.

Милото възкликна, че не се мисли въобще за представянето ни нито пред родния екскурзиант, нито пред непознатия. Парапетът по пътя е разяден, добре е, че има непокътнати огромни вериги от едно време, само че мястото е рисково. Отделно и вятърните централи са окупирали мястото и към този момент изгледът е радикално изменен. " Липсва тактика. А тактика е да знаеш какво би трябвало да направиш и да знаеш по какъв начин да го направиш. Сега всичко наподобява мръсно, грозно и погрешно и не е чудно, че туристите отиват в Гърция ", възкликна артистът.

Тюленово

Сърменов сподели, че идва от 15 години за пръв път на почивка в Тюленово дружно с децата и дамата и вижда по какъв начин презастрояването от Южното Черноморие се придвижва с цялостна мощ към този момент и тук. Но откри и позитивен образец с една стара жена - баба Мара, както всички я назовават. " Тя готви прелестно, с копнеж. Много вкусно. А има и доста добра хигиена. Казаха ми да не й пущам фотографията на капанчето, че била реклама. Да, реклама е! Но би трябвало да се прави реклама на хубавото ", счита Сърменов.

Директорът на Сатирата даде на " Телеграф " няколко фотоси, които персонално е правил в Калиакра и Тюленово. Каза, че макар отрицателните неща има извънредно положителни мемоари, които не престават и да му се случват.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР