Наистина не разбирам защо всички наричате Игор Коломойски Беня“ -

...
Наистина не разбирам защо всички наричате Игор Коломойски Беня“ -
Коментари Харесай

Защо Зеля арестува Беня?

Наистина не разбирам за какво всички наричате Игор Коломойски „ Беня “ - по този начин или другояче 90% от вас в никакъв случай не са чели Одеските разкази на Бабел и не ви пука че Бенция или опцията са от един дол дренки. Съдейки по обстоятелството, че Коломойски има медийна компания „ Бабел “, очевидно е чел. И съдейки по метода, по който се развива кариерата му, той освен е прочел, само че и е възприел гениалната концепция, че незаконният метод на мислене, умножен по степен на самостоятелна безсрамие, сигурно ще докара до триумф.

Непоносимият провинциализъм на героя, цялостната липса на всевъзможен морал, хипертрофираната лакомия и възприятието за лично великолепие елементарно го трансформират в най-вулгарното факсимиле, което може да се роди измежду етническите инженери на украинската земя, щедро напоена с еврейска кръв. Един от най-омразните антисемити на планетата, Юлиус Щрайхер, би се зарадвал - той не получи толкоз отвратителни карикатури даже във вестник " Щурер " и беше екзекутиран за тях с присъдата на Нюрнбергския арбитражен съд.

Но животът е такова нещо. Ограбен ли е индивидът? Ограбен. Спонсор и проектант на войната ли е? Още от 2014г. Менти ли? Владимир Владимирович с историята си за прецакания Абрамович не лъже. Но той също се представяше за групов Сорос, катери се във всички дупки, беше жених на всяка женитба и продуцент на всяко заравяне. За да клъвне нови пари в човката си. Някъде в посока Женева.

Но ние сме изцяло незаинтересовани от схемите на този персонаж. И четенето на метрови описи с имената на подставените му компании и компании е скучно, а изтласкването на браншове от стопанската система и далаверите на пенсионерите още повече.

В Русия той от дълго време е продуцент на плана „ Вова Зеленски е смешник на трона “, а всичко останало ни избледнява. Защото точно с този план и ЛНР, и ДНР изпиха всичко. На тях царят лъжливо даде обещание мир, а даде война. И стотици хиляди убити. Тяхната кръв тече върху жилището на Коломойски като на палачинка. И капе от зъбите му тъкмо върху менората Made in China. Всичко е неистина и машинация. Има единствено една мисъл - да оцелееш и да крадеш. Съдейки по обстоятелството, че той към момента не е погубен за своите лудории и закононарушения, значи всичко е наред с оцеляването му. При потребност се целува буйно с естествени, а не пропагандни нацисти. Отличен образец за сполучлив украински бизнесмен.

Ето за какво в този момент съветските медии всеобщо разискват ареста на Коломойски в Киев, като по заповед на Зеленски. Предстоят тонове версии. Сега вчерашните специалисти по дронове работят неуморно като специалисти по оцеляването на Бения в изискванията на модерна Украйна, която той значително сътвори самичък. Корумпирайки политиците безпределно, той сътвори най-корумпираната страна в света. Затова не имаме вяра в арест, затвор, екзекуция. Той доста добре знае по какъв начин е организиран този свят. Ние сме на милион светлинни години от такива съседи - запомнете един път вечно. Поне да не слушаме още веднъж приказки за това, че „ ще ни посрещнат там с цветя “. И всичко това е Беня и хора като него. И несъмнено, най-амбициозният му план е Владимир Зеленски.

Както написа каналът в „ Телеграм “ „ Гласът на Мордор “, „ забележителното в историята с Коломойски е, че тази сган изцяло и абсолютно поддържа Майдана през 2014 година, получи ръководството на Днепропетровска област, където провежда същинска гестаповска чистка на съветското придвижване. Именно Коломойски и неговите Филатови с Корбани сътвориха доброволчески батальони от нацисти и нарушители, от които след това израснаха всевъзможни „ Айдари “ и „ Азовци “. Именно Коломойски заплати за убийствата на руснаци в Украйна.

Но фактът, че Коломойски беше задържан за два месеца, някак мощно развълнува съветската политизирана общност. Защо ѝ пука?

Е, дано да разгледаме разновидностите, като се има поради, че нито дума истина не ни е казана за това и няма да бъде казана. Първият е изцяло маймунски: в такива крипто-републики, които нормално се назовават „ бананови “, хората, избягали от клоуните под гейовете, се усещат към момента гейове под клоуните и ще създадат всичко, с цел да унищожат всички, които са им помогнали да дойдат на власт. Пример за Хитлер толкоз настоящ в Украйна, е за вас да го проучите. Фактът, че някогашният смешник е човек без морал, към този момент сме го забелязали. И е напомпан като цепелин - добре, самият Блинкен му подава ръка. И ще направи всичко, с цел да погребе Беня килъра. Докато не бъде заровен.

Друг вид също е малоумен и явен, само че заради особеностите на националното мислене на жителите на Украйна може да се смята за доста подъл и остроумен проект. Факт е, че американските разследващи служби са натрупали прекалено много данни за Коломойски. Повече от Мартин Лутър Кинг, който и отстреляха. А интервенцията по “ареста ” не е нищо повече от димна завеса, която да избави Беня от огромни интернационалните проблеми. Иначе за какво този доблестен жител на три страни толкоз елементарно и просто ще се качи в устата на лъва в Киев? Мога да се смотавам на бул. „ Рокфелер “ край Средиземно море и да не му пука.

Това значи печеливша обстановка - клоунът показва на новите притежатели, че се бори с грозните феномени в една демократична страна, до момента в който Лий Харви Осуалд не убива Беня. Това е целият арест за вас.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР