Първи подробности се появиха за сестрата на крал Чарлз III,

...
Първи подробности се появиха за сестрата на крал Чарлз III,
Коментари Харесай

Какво се случва с принцеса Ан, сестрата на Чарлз?

Първи детайлности се появиха за сестрата на крал Чарлз III, принцеса Ан, която беше призната в болница. От Бъкингамския замък описаха положението й като устойчиво, само че не се чака тя да бъде изписана през тази седмица. Първоначалната диагноза е мозъчно разтърсване и голям брой контузии.

От публично изказване стана ясно, че тя е претърпяла случай в формалната си резиденция " Гаткоум парк " в неделя вечерта.

Съпругът на Ан сър Тим Лорънс и нейните деца Питър и Зара са били в дома на фамилията по време на случая.

73-годишната кралска персона до момента беше заета да замества брат си крал Чарлз по време на борбата му с рака, само че ще бъде принудена да анулира идни задължения, в това число пътешестване до Канада по-късно тази седмица по съвет на нейния медицински екип.

Очакваше се принцесата да бъде на държавно посещаване в Япония, само че отсрочи всички идни задължения. „ Нейно кралско височество изпраща своите извинения на всички, на които може да им е породено стеснение или са разочаровани вследствие на това “, сподели представител на двореца.

Сътрудникът добави, че принцесата се възвръща добре и е в положително положение.

" Дейли Мейл " оповестява, че принцесата е била ранена до момента в който се разхождала в имението си. Първоначално е получила здравна помощ на място, след което е била откарана в болница в Бристол за проучвания, лекуване и наблюдаване. 

Тя имала леки пострадвания, за които се счита, че съответстват с такива, които могат да са породени при удар от крайник или глава на кон. Има и разтърсване на мозъка. 

Известно е, че по време на случая наоколо е имало коне. Самата кралска персона изпитва усложнения да си спомни в детайлности какво се е случило. 

Принцеса е първата английска кралска персона, взела участие на Олимпийски игри. През 1976 година в Монтреал тя дебютира в конните спортове, яздейки коня на майка си кралица Елизабет II - Гудуил.

Дебютът ѝ, обаче, не минава доста добре. Конят не съумява да прескочи едно от трудностите и принцесата пада на земята. Тя се изправя и приключва надпреварата, само че получава разтърсване и още веднъж има частична загуба наизуст. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР