Наистина е празнична атмосферата – знамена, гирлянди, много пролетни цветя,

...
Наистина е празнична атмосферата – знамена, гирлянди, много пролетни цветя,
Коментари Харесай

Журналист от Лондон: Над 12 000 полицаи са по улиците заради коронацията на Чарлз III

„ Наистина е празнична атмосферата – флагове, гирлянди, доста пролетни цветя, корони по автобусните спирки, тронове за фотоси и приветствени транспаранти красят и забавляват английските жители и най-много туристите от целия свят. “

Това показа от Лондон журналистът и бизнесмен Биляна Баркър в ефира на Euronews Bulgaria. Тя уточни, че са планувани голям брой събития за коронацията на Чарлз III.

„ Всичко е обвързвано с усета на новия крал Чарлз, всичко е доста здравословно. Той обича доста яйца, плодове, семпла храна “, сподели Баркър.

Тя означи, че ограниченията за сигурност са доста съществени.

„ Най-модерният боен транспортен съд е дебаркирал през днешния ден на река Темза и е квалифициран даже да реагира за военно-въздушна интервенция, в случай че е належащо. Отделно над 12 000 служители на реда са по улиците и наблюдават доста от близко екопротестите и възможни вълнения. Много камери са конфигурирани. Въобще интервенцията, наречена „ Golden Orb ” ще бъде една от най-големите по своите мащаби, свързани с най-значимата историческа гала за последните 17 години в Кралството с присъединяване на над 4000 военнослужещи и голям брой коне и спомагателна поддръжка от доста други хора “, описа Баркър.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР