Находчиви сънародници, които вече се били примирили с орисията си

...
Находчиви сънародници, които вече се били примирили с орисията си
Коментари Харесай

Как от болнав българинът стана здрав?

Находчиви сънародници, които към този момент се били примирили с орисията си до живот да са болнави, разрушили статуквото. Те съумели да раздерат омагьосания кръг, в който се въртели от десетилетия, благодарение на специфичен възстановителен микс.

За силата на своя месия щастливците приказват като за „ жива вода “ за здравето. Целебната композиция носи името Живи витамини, а наименованието ѝ повече от ясно разказва нейните благоприятни условия – връща естествения живот.

 



Лиляна Янкова, 70 година, Провадия

Именно към естествен живот се стремяла 70-годишната Лиляна Янкова от Провадия, когато се доверила на Живите витамини. Съдбоносното решение тя взела, следвайки рекомендацията на известна лекарка от Варна, която пие Live Vitamins целогодишно, с цел да опази здравето си. Това предиздвикало госпожа Янкова да подходи с огромни упования, които бързо се оправдали.

Свикнала до момента да се разболява при всяка по-рязка смяна на времето, тя незабавно отчела обстоятелството, че откогато всеки неин ден стартира с „ един жив витамин “, здравето ѝ остава устойчиво без значение с какви атмосферните фронтове ни плашат синоптиците. След като един път се уверила в резултата, старата дама към този момент 3 години не стопира да пие специфичните витамини и да се радва на чудесно здраве без значение от сезона.

 



Ивелина Личева, 32 година, София

Съдба, сходна на Лиляна Янкова, споделяла и софиянката Ивелина Личева, макар че на възраст е задоволително млада, с цел да ѝ бъде внучка. Заради патилата ѝ с разтърсеното здраве 32-годишната столичанка е характерен образец за поговорката „ не питай старило, питай теглило “. Нейната слабост се оказали сливиците – тя развивала гнойна ангина от нищото, даже и през лятото. Боледуванията от време на време се проточвали по цели месеци и я спъвали да води пълностоен живот, а прогнозата била интервенция.

Уморена от непрекъснатата въртележка и изхарчила купища пари за скъпи и прехвалени лекарства, тя се доверила на рекомендация на другарка и почнала да пие Живите витамини. Първоначално приемала по 2 капсули дневно, а след известно време понижила на 1 капсула на ден. В първите месеци забелязала, че разболяванията се разредили, до момента в който в един миг просто не запомнила що е то ангина. Щом забелязала, че когато си пие витамините постоянно, всичко е наред, тя ги вкарала в своята рутина, а „ към днешна дата към този момент от към 3 години не съм карала гнойна ангина “, заключава тя.

 



Станка Неделчева, 73 година, Сливен

Далеч по-страшни са житейските истории на Станка Неделчева от Сливен и на Радка Беличева от Хасково. Макар и по друго време нашенките споделили обща орис – разболели се толкоз тежко, че били на косъм. Те съумели да се изправят на крайници, само че случката им останала като обеца на ухото и ги накара да помислят какво да създадат, тъй че да предотвратят повтаряне на ужаса.

И до момента в който 73-годишната Станка взела решението да пие Живите витамини сама, изчитайки всички положителни мнения на употребилите ги хора, Радка си ги купила по рекомендация на лекуващия я експерт уши-нос-гърло. За 3 месеца те не просто още веднъж нормализирали здравето си, а усетили прилив на сила, какъвто, спомнят си с усмивка, са изпитвали на млади години.

 



Радка Беличева, 65 година, Хасково

В момента за двете дами Живите витамини са като избавителен пояс, към който протягат ръка всякога, когато знаят, че здравето им ще бъде подложено на тестване. Изпълнявайки съзнателно ролята си на типична българска баба, която дава най-хубавото за своите внуци, госпожа Беличева се погрижила всички у дома да пият от витамините ѝ. Така тя се погрижила здравето на най-важните ѝ хора да е непоклатимо, както и тя самата да е жива и здрава, с цел да се радва по какъв начин порастват пред очите ѝ.

Live Vitamins (Живите витамини) съставляват комплекс от 12 жизненоважни витамина и 10 минерала плюс точната доза от коензима на младостта – Q10. Благотворният резултат на вложените вещества е прочут на всекиму, само че продуктът има едно суперкачество, което го отличава от всичко останало на пазара сега. Той е създаден по патентована технология LICAPSTM, при която съставките са авансово разтворени в маслена среда. По този метод биологичната мощ на потребните субстанции е непокътната на оптималната степен, а усвояването им в организма доближава до равнища от над 90%. Стойности, до които нито таблетките, нито разтворимите във вода таблетки, нито пък капсулите с прахов заряд биха могли даже да се приближат. А има и спомагателен плюс – с помощта на маслената си форма Живите витамини са щадящи за стомаха и са подобаващи за хора с нервиран корем. Те могат да бъдат одобрявани както от възрастни, по този начин и от деца над 3-годишна възраст, които могат безвредно да преглътнат капсулата.

 Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

 



 

Източник:

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР