Наградите за иновации, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS

...
Наградите за иновации, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS
Коментари Харесай

10 Оскари за иновации, високи технологии и бизнес услуги бяха връчени на SEE ITS Awards в София

Наградите за нововъведения, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS Awards, отличаващи фирмите, които способстват за развиването на стопанската система на знанието в Югоизточна Европа бяха връчени на публична гала в София. Технологичните Оскари бяха кулминационната точка на интернационалната конференция , която трансформира София в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в района. Мотото на събитието бе „ Югоизточна Европа - мотор на растежа “.

Форумът се провежда от Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българската предприемаческа асоциация (BESCO), Министерството на електронното ръководство и Софийска община в партньорство с Инвест София. Неговата съществена цел бе да подкрепя развиването на бизнес екосистемата в Югоизточна Европа и да нарежда района като водеща дестинация за услуги с висока добавена стойност в света. " Мениджър " е медиен сътрудник на събитието, която съумя да събере близо 300 бизнес водачи на водещите софтуерни компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа.

В доста оспорвана конкуренция и рекорден брой от 60 поръчки за присъединяване, 9-членно интернационално жури дефинира спечелилите в третото издание на SEE ITS Awards.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР