Наградата за най-добър футболист за 2018 година, според ФИФА ще

...
Наградата за най-добър футболист за 2018 година, според ФИФА ще
Коментари Харесай

Модрич, Роналдо и Салах се борят за номер 1 през годината

 Кристиано Роналдо стана обект на смешки и подигравка
Наградата за най-хубав футболист за 2018 година, съгласно ФИФА ще отиде в един от Кристиано Роналдо, Лука Модрич и Мохамед Салах. Церемонията ще бъде на 24 септември в столицата на Англия - Лондон.

Това трио беше и в тройката на УЕФА за Играч на сезона в Шампионска лига, а наградата завоюва Лука Модрич. The Best FIFA е премията, която футболната организация независимо дава след раздялата с France Football.

Припомняме, че португалската суперзвезда на Ювентус завоюва наградата предходните две години. Интересното е, че легендата на Барселона Лионел Меси не е номиниран за премията за първи път от 12 години.

ФИФА разкри имената и на тримата най-хубави треньори за тази година. Сред определените от организацията е националният селекционер на Хърватия Златко Далич, който изведе " шахматистите " до край на Световното състезание в Русия, както и Дидие Дешан, който завоюва международната купа с отбора на Франция.

Третият треньор, който ще спори за наградата с двамата национални селекционери, е Зинедин Зидан. Французинът изведе Реал Мадрид до трети следващ триумф в Шампионска лига, побеждавайки Ливърпул на финала с 3:1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР