Нагъл крадец се опита да обере цветарски магазин на улица

...
Нагъл крадец се опита да обере цветарски магазин на улица
Коментари Харесай

Внимавайте! Нагли и добре облечени крадци вилнеят из магазините

Нагъл апаш се опита да обере цветарски магазин на улица в центъра на София. Нова тв показа  видео на което се вижда по какъв начин мъж се преструва, че желае да купи подарък, само че същинската му цел в действителност е да открадне телефона на продавачката. Тя вижда това, подгонва крадеца, само че той въпреки всичко съумява да се измъкне.

Друго видео демонстрира по какъв начин различен наглец отмъква мобилен телефон от салон за хубост наоколо до Южния парк в столицата.



Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [26] Новини от през вчерашния ден [27] « Януари 2019 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021 Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР