Надяваме се на съвсем скорошно започване на преговори за присъединяване

...
Надяваме се на съвсем скорошно започване на преговори за присъединяване
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Разбирам притесненията на бизнеса, трябват компенсиращи мерки

Надяваме се на напълно скорошно започване на договаряния за присъединение в Организацията за икономическо сътрудничество и раз, в този момент е доста по-реалистично. Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия вицепремиерът.

На 11 юни е оповестена пътната карта, сега текат договаряния за годишния отчет към организацията, който да регистрира дали промените се случват по този начин, както би трябвало, сподели вицепремиерът. Разбирам терзанията на бизнеса, би трябвало да има компенсиращи ограничения, само че въпреки това - това са решения на европейско равнище, във връзка с енергийните цени. Не бива всичко да се препраща към Зелената договорка, разяснява Пеканов във връзка с повишаването на енергоизточниците.
 Служебен вицепремиер за Досиетата Пандора: Избягването на заплащане на налози е кражба Служебен вицепремиер за Досиетата " Пандора ": Избягването на заплащане на налози е кражба
Всъщност от много години съм споменавал тази тематика – потребността от хармонизиране на данъчни закони, с цел да се затворят офшорните зони...

Според него това е резултат и от либерализацията на пазара. Добре е, че крайните консуматори не са на свободния пазар, добави Пеканов. Той изрази вяра, че стъпките, които би трябвало да бъдат направени, ще бъдат подхванати от постоянното държавно управление след към месец и половина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР