Надявам се правителството да не предава националните интереси, както лидерите

...
Надявам се правителството да не предава националните интереси, както лидерите
Коментари Харесай

Румен Радев: ГЕРБ, ПП и ДБ спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията

Надявам се държавното управление да не предава националните ползи, както водачите на новата коалиция предадоха доверието на своите гласоподаватели. Обществото ни занапред ще осмисля процесите към акуширането на тази коалиция. Защото тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията. Това разяснява президентът Румен Радев. Този коментар по никакъв метод не приляга на държавен глава, а повече пасва на партиен водач.

Той напомни по какъв начин „ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е обикалял страната, с цел да убеждава хората да гласоподават за него, тъй като Политическа партия са унищожили страната и в случай че се допуснат до властта, те ще я довършат ”. „ Днес Борисов им подарява цялата власт ”, счита президентът.

Според президента от Политическа партия са били „ окупирали обществените мрежи, с цел да въодушевяват своите почитатели, че ГЕРБ са мафията и би трябвало да бъдат изтрити от политиката ”. „ Днес те споделят властта с ГЕРБ ”, регистрира Радев.

Той насочи вниманието и върху „ Демократична България ”, които по думите му са повели гласоподавателите си на кръстоносен поход против задкулисието и олигархията. „ Днес те просят от него утвърждение и някакво избавление, с цел да си подсигуряват властта ”, безапелационен е президентът.

Радев регистрира, че всички те са спечелили за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията. „ Политиката не е единствено ползи и математика за образуване на болшинство. Тя е и полезности. Гласуването през днешния ден ще покаже дали депутатите от тези партии са с ампутирано достолепие и са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи ”, е мнението му.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР