Надявам се компетентните органи да разкрият снощното убийство. Това заяви

...
Надявам се компетентните органи да разкрият снощното убийство. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов за разстрела на Мартин-Нотариуса: Надявам се компетентните органи да го разкрият

Надявам се способените органи да разкрият снощното ликвидиране. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

Той съобщи, че не са имали среща с Кирил Петков за Комисия за защита на конкуренцията. " Колегите малко самонадеяно мислят за ротацията. Ще имаме съществени диалози, доста от министрите не си гледат работата. Обикалят по страната и споделят, че наши неща са свършени от тях. Подготвя се голяма делегация заСАЩ с държавния аероплан ", сподели той.

" Свидетели сме в София на най-мащабното пазаруване на гласове, в случай че е правилно, че е имало замяна на протоколи и прочие, това е чудовищно. Това е, което вие премълчавате, не знам за какво. Ако ГЕРБ беше направил това, щеше да е от заран до вечер вест. На всяка реклама пишеше, че пазаруването и продаването на гласове е закононарушение. Затова буксува СОС, тъй като има нещо нечисто и мръсно, отсече той. Нито на мен, нито на Кирил Петков е обичаното нещо това, отговори още той на въпрос за поддръжката на ГЕРБ към сглобката. Ще се направи доста добра оценка на министрите и досегашното ръководство, безапелационен бе Борисов.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР