Надявам се да стане едно наистина голямо събитие, заяви на

...
Надявам се да стане едно наистина голямо събитие, заяви на
Коментари Харесай

Стефан Ленгаров: Очаквам WINBET Open в Благоевград да бъде едно голямо събитие

Надявам се да стане едно в действителност огромно събитие, съобщи на конференция през днешния ден международният първенец по канадска битка Стефан Ленгаров. Той ще взе участие в идния WINBET Open в Благоевград, който е един от най-големите шампионати в България.

" Очаквам да стане едно хубаво събитие, откакто Стоян Големанов, Цветан Гашевски, Пламен Димитров, Йордан Цонев и моя благосклонност ще вземем присъединяване. Надявам се да стане едно в действителност огромно събитие. Тази година имахме много проблеми в нашия спорт. Надявам се с този шампионат да ги позабравим и да се съсредоточим към спорта ", добави Ленгаров.
 Снимка 597499
Източник:

" На първо място желая да благодаря, че канадската битка се обърна към нас и сътворихме едно ужасно събитие дружно. Изцяло организацията се дължи на господин Миланов, който се оправи доста професионално с всяка една от стъпките, с цел да може да се провежда подобен огромен конгрес в България. Желая им триумф, канадската битка е нов спорт за фамилията на WINBET, само че философията, която изповядва компанията и имам вяра, че извънредно доста пасва на полезностите, които има този спорт.

Смятам, че всеки един спорт, който има предпочитание да се развива, за който работят експерти, хората, които са тук сега и доста хора зад тях, заслужават да бъдат подкрепяни, заслужават своите спонсорства. Пожелавам им идната година в шампионата да не се включват 6, а още 26 страни. Пожелавам им триумф и WINBET стои зад тях ", съобщи основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева-Иванова по време на конференцията, която се организира в хотел SENSE в София.
 Бонус Краен Победител на <a href=winbet.bg " >
Бонус Краен Победител на winbet.bg

Феновете на спортните
залози не стопират да тестват опциите си на познавачи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР