Надявам се да съм нормален, да не съм лош -

...
Надявам се да съм нормален, да не съм лош -
Коментари Харесай

Давам свобода на децата в рамките на разумното - възгледите на Ицо Хазарта за родителството

Надявам се да съм естествен, да не съм неприятен " - по този начин рапърът Ицо Хазарта дава отговор на въпроса дали е добър родител.

Музикантът, който има две дъщери, описа за връзките с децата си в изявление за Би Ти Ви през днешния ден, където беше показан за повторно като член на журито в музикалния формат " България търси гений ". Той е измежду най-успешните български музиканти в последните 20 години с групата си " Ъпсурт ", а преди месец показа и първия си независим албум.

" Давам независимост на децата си в границите на това, което считам за рационално ", изясни Хазарта, като добави, че животът на фамилията му не се разминава със общоприетото в България и в Европа. Той изясни, че намира за добре да окуражиш дете, което има заложби и обич към заниманията си, само че в никакъв случай не си е представял да насилва децата си да вършат нещо, което не им харесва: " Знам, че има хора, които го вършат и считат това за вярно. Аз за моя си свят и в моя живот не бих желал това да става моя философия ".

Попитан дали децата му слушат музиката му, рапърът отговори с типичното си възприятие за комизъм: " Те са възпитани деца - споделят, че им харесва моята музика. Тактични са, най-малкото ".

За работата си в музикалния формат Ицо Хазарта изясни, че има има обстановки, в които има усложнения по какъв начин да реагира на осъществяванията. " Много е мъчно изключително когато става дума за мощно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в действия, в които не са чак толкоз положителни. Трудно е, тъй като тогава си в състояние да приказваш на детето. Всъщност ти би трябвало да приказваш на родителя, а той не е на сцената ", изясни той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ваканция, ура 2019 (50)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР