Надявам се, че политиците ще се събудят и ще направят

...
Надявам се, че политиците ще се събудят и ще направят
Коментари Харесай

Ако няма кабинет, Делян Пеевски не вижда смисъл да идва до НС

" Надявам се, че политиците ще се разсънят и ще създадат държавно управление, тъй като се изчерпва смисълът да идваме тук и да разочароваме хората. "

Това съобщи националният представител Делян Пеевски, който по традиция идва на първите съвещания на Народното събрание, само че по-късно не се слави с постоянно наличие, бе сбит на влизане в новия 49-и парламент преди първото тържествено съвещание, само че изрази вяра, както и останалите си, спрели за коментар пред медиите, колеги-депутати от Движение за права и свободи.

" Има шест парламентарни групи. Ако парламентарните групи подходят с отговорност към българския гласоподавател, ще имаме държавно управление, ще имаме работещ парламент. Формулата би трябвало да я търсят мандатоносителите ", изрази сходна вяра и правното острие на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Ако и в този следващ за няколко години парламент не се сформира работещ постоянен кабинет, то обществото ще стигне до " революционна обстановка ", уверен е на собствен ред депутатът от придвижването Рамадан Аталай.

Аталай, който е измежду най-дългогодишните народни представители, не разяснява обаче други въпроси: " Моля ви, би трябвало да вляза, с цел да почерпя. Ще ми бъде първия мандат като депутат за тази година. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР