Надпреварата за най-несъобразителен и нагъл шофьор във Враца тече с

...
Надпреварата за най-несъобразителен и нагъл шофьор във Враца тече с
Коментари Харесай

Наглост без край! Врачанин паркира Ауди-то си на тротоар и вбеси баща с детска количка /снимки/

Надпреварата за най-несъобразителен и безочлив водач във Враца тече с цялостна мощ. Този път към състезанието се причислява лидерът на лек автомобил "Ауди ". За безпардонната постъпка на врачанина алармира постоянен четец на организация BulNews.
Мъжът показа пред наш кореспондент, че постоянно става очевидец и пострадал на такива обстановки в града. Човекът разхождал детето си с количката нощес, когато стигнал до улица "Козлодуйски бряг ". Там обаче "ударил на камък ". Наложило да слезе на пътя, с цел да заобиколи паркираната по безразсъден метод кола и да се върне с бебето си назад на тротоара, с което сложил в заплаха освен живота на детето, само че и своя личен.
По всичко проличава обаче, че водачът на лъскавото возило грам не се е поколебал и не си е дал сметка, че с дейностите си слага в неуместна обстановка пешеходците.
Това обаче не е изненада за врачани. Те не стопират да се надяват, че такива гледки ще са все по-редки и скоро ще могат да се движат на обозначените за това места умерено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР