Има някои неща, за които много хора ще се опитат

...
Има някои неща, за които много хора ще се опитат
Коментари Харесай

Медицинската сестра в хосписа описва последните ни моменти от живота – и какво означават те

Има някои неща, за които доста хора ще се опитат да избегнат да приказват, само че една здравна сестра се оправя със стигмата, която някои хора изпитват към нашите последни моменти.

Джули Макфадън е консуматор на TikTok и някои от видеоклиповете й имат милиони гледания. Тя приказва за някои от „ естествените “ неща, които хората изпитват, когато са на път да починат, като да вземем за пример по този начин нареченото „ смъртно хълцане “.

„ Смъртното гъркане е най-нормалното нещо и се чака в края на живота, само че в случай че не сте привикнали да го чувате, се усеща като най-страшното нещо, което в миналото сте чували “, сподели Джули в едно видео.

Членове на фамилията, които са с околните им по това време могат да се разтревожат от звука, само че нищо не допуска, че индивидът, който е на път да почине, изпитва някаква болежка.

„ Знаех, че желая да приказвам с хората за гибелта и умирах, просто тъй като хората към мен споделяха: „ Трябва да кажеш на хората нещата, които ни казваш “, сподели Джули пред „ Добро утро, Америк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР