Надеждите на Нюкасъл да привлече защитника на Бърнли Джеймс Тарковски

...
Надеждите на Нюкасъл да привлече защитника на Бърнли Джеймс Тарковски
Коментари Харесай

Нюкасъл на полпозишън за защитник на Бърнли

Надеждите на Нюкасъл да притегли бранителя на Бърнли Джеймс Тарковски нарастват, защото двата им съществени съперника за подписа му се отдръпват от битката, написа „ Sun “. Мениджърът на „ свраките “ Еди Хау желае да има в състава си централния защитник, с цел да укрепи там в борбата за оцеляване в британския хайлайф и ще направи предложение, което да изкушава „ виненочервените “ да го пуснат.

Бърнли са подготвени да се разделят с Тарковски при дорба оферта от страна на Нюкасъл, които останаха единствения кандидат за подписа му, защото Уест Хем към този момент преглежда негови други възможности, до момента в който Лестър се фокусирал върху играчи, които да вземе единствено чартърен.

По-рано този месец Нюкасъл притегли 30-годишният нападател Крис Ууд от Бърнли, откакто задействаха клаузата му за откупуване от 25 милиона английски лири. В същото време се оповестява, че шведският десен бек Емил Крафт е подготвен да остане и да се бори за мястото си при „ свраките “ макар интереса от страна на няколко испански клуба и идването на Киърън Трипиър.

Newcastle leading chase for James Tarkowski but will need big offer with Burnley still angry over Chris Wood transfer |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР