Надеждите на американския президент Доналд Тръмп за преизбиране бяха попарени

...
Надеждите на американския президент Доналд Тръмп за преизбиране бяха попарени
Коментари Харесай

Върховният съд на САЩ блокира депортирането на нелегални мигранти от Тръмп

Надеждите на американския президент Доналд Тръмп за преизбиране бяха попарени след поредност от удари. Бившият му асистент Джон Болтън го разгласи за неспособен за работа, а Върховният съд блокира депортирането на незаконни мигранти , написа Агенция Франс Прес.

Някога самоувереният поход на Тръмп към втори мандат към този момент бе ударен от рецензиите по отношение на отговорите му на пандемията с ковид и общодържавните антирасистки митинги .

Решение на Върховния съд против желанието на администрацията му да отстрани отбраната на стотици хиляди незаконни мигранти , нанесе още един удар, защото платформата за преизбиране на Тръмп в огромна степен се опира на обещанието му да се оправи с незаконната имиграция.

Решението е двойно по-неприятно, тъй като Тръмп от дълго време се похвали , че назначението на двама съдии съумява да наклони висшия съд на нацията вдясно .
 Съединени американски щати вкарва незабавна депортация на мигранти, лишава правото на юрист
Съединени американски щати вкарва незабавна депортация на мигранти, лишава правото на юрист

Ускореният развой е за всички, които не могат да потвърдят, че са били в Съединени американски щати без спиране, повече от две години

В изблик на яд в Twitter, Тръмп назова това и други скорошни решения , които не му харесват , " изстрели с пушка в лицето на хората, които са горди да се назовават ​​републиканци ".

В събота Тръмп ще лети за Тулса , с цел да организира първия си протест в акцията от март. Тръмп е надалеч по-щастлив пред радостни тълпи , в сравнение с формалните събития на Белия дом.

Той е " доста разчувствуван ", споделя съветникът му Келиан Конуей.

Той ще се надява, че силата на 20-хилядната навалица ще изстреля преизбирането му , което съгласно анкетите, губи съществено от демократа Джо Байдън . Докато американците постепенно се освобождават от блокирането поради пандемията, към този момент се възнамеряват няколко други митинга.

Но в Тулса има скок в случаите на ковид , а главният вестник в града и държавният здравен началник предизвестяват, че голямата навалица в затворено пространство може да се трансформира във вирусен развъдник .

Съдебно дело, заведено в съд в Тулса , с цел да се опита да спре митинга , го назова " вирусен свръхразпространител ".
 Анти-Тръмп републиканци предизвикват гласоподавателите на GOP да поддържат Байдън
Анти-Тръмп републиканци предизвикват гласоподавателите на GOP да поддържат Байдън

Вярват, че в случай че Тръмп бъде избран отново, ще срине Републиканската партия за потомство

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР