Надежда Самарджиева-водач на листата на коалиция Български възход“: Не само

...
Надежда Самарджиева-водач на листата на коалиция Български възход“: Не само
Коментари Харесай

22-ма кандидати за депутати с № 15 влизат в битка в Пиринско

Надежда Самарджиева-водач на листата на коалиция „ Български напредък “: „ Не единствено ще влезем в Народното събрание, само че без нашата Коалиция няма да може да бъде cформирано държавно управление “.

22 отличници – претенденти за народни представители от Коалиция Български напредък от през днешния ден публично стартират да убеждават гласоподавателите, че заслужават да получат №15 в интегралната бюлетина .

Със слогана„ Възход, България ", Самарджиева прикани за акция с обстоятелства, почтени и постижими обещания пред гласоподавателите.

С водосвет за здраве започва през днешния ден предизборната акция на претендентите за народни представители от тима на Благоевград на коалиция Български напредък, от остарелия квартал Вароша в регионалния център. В храм „ Въведение Богородично “, свещениците благословиха лидерът Надежда Самарджиева и сътрудниците й от листата.

Те приканиха претендентите да влагат всичките си старания и активност за положителното на българския народ и възпламенят онази угаснала искрица в хората за единство, която ще поведе страната ни към благополучие и благоденствие.
По-късно на среща с членове и симпатизанти Надежда Самарджиева показа листата на обединението и съобщи решимостта си да продължи да работи с отговорност към всички български жители, живеещи в страната ичужбина.
„ Когато избираме политиците, които ще ръководят страната ни, би трябвало да си даваме ясна сметка, че с този избор дефинираме по какъв начин ще живеем отсега нататък.

Отборът ни е стимулиран да работи и направи оптималното. Ние сме виновни хора, които заставаме пред хората с опита, с експертизата си и мощното предпочитание да върнем естествения метод на живот в страната. Обречени сме да успеем дружно с всички хора, за които свободата и достолепието, достойнството и честната дума са висша полезност и въпрос на морал-казаоще лидерът на листата.

Румен Кондев –вторият в лисата претендент за депутат съобщи, че първата задача ще бъде да се върне най-малко капка вяра у хората, че на този свят има закони, правила, иче страната има една единствена функционалност – да се грижи за своите жители.

Кандидатите на коалиция Български напредък са представители на разнообразни професионални групи, общности и неправителствени организации. Една трета от тях са младежи, тъй че акцията сигурно ще е свежа, заредена с доста сила и възторг. Бюлетина номер 15 е за България, която дава независимост, сигурност и предизвиква солидарността и партньорството сред страната, частния бизнес, неправителствения бранш и обособените й жители, добави Мартин Томов претендентът за депутат от партията на Янев в Благоевград. Христина Попова- претендент за народен представител от локалната партия, прикани хората да създадат верния избор на 02 октомври да гласоподават за политици, които са потвърдили, че знаят по какъв начин и могат да вземат решение проблемите на хората

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР