Надделява тезата, че убийците не са българи. Това каза служебният

...
Надделява тезата, че убийците не са българи. Това каза служебният
Коментари Харесай

Демерджиев за Къро: Надделява тезата, че убийците не са българи 

Надделява тезата, че убийците не са българи. Това сподели служебният министър на правораздаването Иван Демерджиев по отношение на убийството на Красимир Каменов - Къро, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Наш чиновник се намира на територията на ЮАР. Той ще донесе повече подробности. Работим по повод както на евентуалните убийци – досега надвива тезата, че те не са българи - по този начин и във връзка с поръчителите ", сподели Демерджиев. 

Министърът отхвърли да разяснява настояването за свалянето на имунитета на Бойко Борисов. 

" Не съм аз индивида, който би трябвало да разяснява настояването за свалянето на имунитета на Борисов. Би трябвало да няма безконтролни дейности на прокуратурата ", сподели още той.

Той разяснява и случая с Петьо Петков, по-известен като Пепи Еврото, като съобщи, че Министерство на вътрешните работи няма информация търсеният да е напуснал страната. Демерджиев бе безапелационен, че всички органи на полицията работят по това той да бъде открит. 

" Нямам данни да е бил в ресторанта по време на акцията. Нашите дейности се свеждат до осъществяването на съответни актове. Ние връчваме призовки, когато прокуратурата го изиска или изпълняваме постановления, както в тази ситуация, или оказваме съдействия за избрани процесуално-следствени дейности, които сме длъжни по закон ", сподели министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР