Надали има човек, който не обича малките бягства от напрегнатото

...
Надали има човек, който не обича малките бягства от напрегнатото
Коментари Харесай

Почивка и релакс, съчетани с културен туризъм


Надали има човек, който не обича дребните бягства от напрегнатото градско всекидневие. А с настъпващите празници, а пък и топли месеци, желанието за пътешестване става все по-осезаемо. Затова през днешния ден ще ви дадем една страхотна концепция за дестинация, която предлага всичко, което бихте могли да поискате от една отмора - цялостен релакс, комбиниран с културни забележителности. До този съвременен микс може да се докоснете в, който се намира в пловдивска област и по-точно към село Житница.
 Невероятните изгоди за децата от конната езда Невероятните изгоди за децата от конната езда
Детството е цялостно с вълнуващи истории и ролеви игри, тъй че конната езда е самобитно почукване на вратата на свят, насел...
Районът към село Житница и Старосел е извънредно богат на редица тракийски археологическия обекти (дворци, могили и скални светилища). Те съставляват огромен архитектурен комплекс, който по величина и обсег може да се мери с Долината на тракийските царе край Казанлък. Там можете да видите и известната Недкова могила, датираща от ІV век прочие Хр. и е единствената, която е с напълно непокътната камера и отчасти незапълнена с почва – нещо, което с вековете се случва с всички тракийски монументи.
Когато приключите с обиколката на всички културни забележителности, несъмнено ще ви се желае да продължите с нещо тъкмо толкоз вълнуващо и друго. За благополучие, комплекс " Тракиец " разполага и със лична, където бихте могли да се докоснете до тези величествени животни, а екип от квалифицирани инструктори ще ви оказват помощ и в първите ви уроци по езда.

Без подозрение, след тези прекарвания ще ви се прииска да се потопите в цялостен релакс! В спа зоната на комплекс " Тракиец " ще можете да оставите адреналина, грижите и проблемите пред вратата и напълно да забравите за тях. Уютната атмосфера, релаксиращите и възстановяващи процедури и особено отношение са сигурна причина за нови позитивни страсти. Релакс зоната разполага с външно джакузи, панорама към конете и температура на водата 36℃, вътрешно джакузи за 4 индивида и температура на водата 36℃, сауна за 6-8 индивида и парна баня за 6-8 индивида с температура 50℃.
 5-те топ правила при язденето на кон 5-те топ правила при язденето на кон
Конната езда надалеч не е елементарен спорт, тъй като включва другарство с друго създание. Дори и да се страхувате от тези величествени животни...

Ако желаете да избягате от забързаното всекидневие, да разгледате красиви естествени и туристически забележителности, посетете комплекс " Тракиец ".  Любезният личен състав и квалифицираните инструктори по езда ще създадат прекарването ви незабравимо.

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР