Над дванадесет свободни работни места за специалисти с висше техническо

...
Над дванадесет свободни работни места за специалисти с висше техническо
Коментари Харесай

Търсят инженери и елмонтажници на трудовата борса в Карлово

Над дванадесет свободни работни места за експерти с висше техническо обучение оповестиха в Бюрото по труда в Карлово. Сред търсените фрагменти са седем инженери с разнообразни профили, един от които строителен инженер. Търсят се двама инженери по процеса, които да владеят британски и да имат трудов стаж 1 година. Двама от претендентите би трябвало да са инженери, които са експерти по въвеждане на данни, условието към тях е също да владеят британски.

Сред свободните работни места за експерти с полувисше, приблизително особено и приблизително професионално обучение са оповестени 60 за монтажници по електрооборудване. Кандидатите би трябвало да имат приблизително или главно обучение.

Трудовата борса предлага още 10 свободни места за машинен оператор – производството на автомобилни съставни елементи и още 15 машинни оператори със приблизително или главно обучение.

Електромонтьори, чистачи, обществени асистенти, претендент за водач, огняр, ВиК механик и още близо 20 свободни работни места с разнообразни профили са оповестени в Бюрото по труда в Карлово.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР