Над дванадесет двойки с репродуктивни проблеми ще получават финансова подкрепа

...
Над дванадесет двойки с репродуктивни проблеми ще получават финансова подкрепа
Коментари Харесай

BILLA България дарява 50 450 лв. в подкрепа на над 12 семейства с репродуктивни проблеми

Над дванадесет двойки с репродуктивни проблеми ще получават финансова поддръжка по пътя към фантазията им да станат родители. Това се случва с помощта на BILLA България и фондация " Искам бебе ", които за шеста поредна година сплотяват старания в поддръжка на същински значима идея. Сумата за 2021 година, която комерсиалната верига дава на Фондацията е на обща стойност от 50 450 лв. - 50 000 лв. от нея е под формата на корпоративно подаяние, а останалите са резултат от персоналната самодейност на чиновници на BILLA България от филиал " Костинброд ".

" Горд съм, че екипът на BILLA България припознава идеята в помощ на фамилиите с репродуктивни проблеми и че измежду екипите ни има хора, които са отделили от персоналните си средства, с цел да оказват помощ. Нашата задача е поддържаме двойки с репродуктивни проблеми, само че и да осведомяваме обществото за да насърчим схващане и съпричастност. Ето за какво актуалната акция изрази признателност за поддръжката към клиентите на BILLA България, тъй като техният избор на комерсиална верига за извършване на покупки е и избор в поддръжка на идея, " сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

Социалното измерение на акцията с обръщение " Благодарим ти, че пестиш " доближи до клиентите и чиновниците на компанията посредством и на персоналните истории, споделени от към този момент щастливи майки и двойки, които още вървят по пътя към сбъдването на фантазията си. Докоснати от тази отговорност и откровена страст, чиновниците от магазина в Костинброд не пестят старания и средства в поддръжка на идеята, чиито резултати стават все по-големи и мотивиращи.

" Благодарение на партньорската ни самодейност с BILLA България, 43 двойки получиха шанса да чуят думите " мама " и " баща " през първите пет години от осъществяване на акцията. Докато течеше актуалното издание посрещнахме нови две двойки близнаци, с което здравите бебета, чийто път проправиха общите ни старания са към този момент 22 " - показа Радина Велчева, създател на фондация " Искам бебе ".

Повече информация за партньорството с фондация " Искам бебе " можете да намерите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР