Над Черноморието облачността ще е значителна, а след обяд по

...
Над Черноморието облачността ще е значителна, а след обяд по
Коментари Харесай

Облаци в първия ден на новата годината над Черноморието

Над Черноморието облачността ще е забележителна, а след обяд по южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 4° и 7°. Вълнението на морето ще 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 6° - 7°.

През новогодишната нощ ще бъде най-вече облачно, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от северната четвърт. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°.

През първия ден от Новата година облачността над България ще е забележителна, само че след обяд над над югозападните региони от страната ще има и слънчеви часове. Почти без превалявания. Вятърът ще е слаб до сдържан от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е доста по-високо от междинното за месеца.

В планините ще е уместно за туризъм. Облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 ще е към минус 3°, на 2000 метра - към минус 7°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР