Над Бейкърсфийлд, Калифорния е заснет органичен НЛО …На 4 януари

...
Над Бейкърсфийлд, Калифорния е заснет органичен НЛО …На 4 януари
Коментари Харесай

Над Бейкърсфийлд, Калифорния е заснет органичен НЛО

Над Бейкърсфийлд, Калифорния е сниман органически НЛО …На 4 януари 2022 година, момче и татко му виждат и снимат органически НЛО над Бейкърсфийлд, Калифорния.Неидентифицираният летящ обект наподобява като „ червей “. В Мексико такива същества се назовават ​​„ Гусано “ точно тъй като наподобяват на огромни червеи. Те се въртят, усукват и се извиват по необикновен метод.По-младият очевидец споделя:„ Излязохме от магазина и тръгвахме да се прибираме у дома, когато забелязах нещо необичайно.
Първо си помислих, че би трябвало да са найлонови торбички или нещо сходно. Като балони, само че беше нещо друго и необичайно. Затова обърнах внимание на татко ми за това. И двамата стояхме там, пробвайки се да разберем какво, по дяволите, гледаме.Четете още: Пилот снима флотилия НЛО над Тихия океан (видео)Видяхме този обект да се издига от към 300 метра до височина от минимум 4500 метра. Сигурни сме, че това не бяха балони, тъй като имаше вятър, а обектът дълго време остана имобилен в небето.След това внезапно се издигна нагоре и се изви, като че ли беше огромен червей. Това беше в действителност тайнствен обект. Ще се веселя да приказвам с някого и да опиша това събитие по-подробно. Просто желая някой да изясни какво видяхме. Някакъв биологичен НЛО ли беше? “Гледайте видеото.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР