Над 90 ученици и техните преподаватели по предмети получиха грамоти

...
Над 90 ученици и техните преподаватели по предмети получиха грамоти
Коментари Харесай

ППМГ – Враца награди ученици и учители за значим принос в образователната дейност

Над 90 възпитаници и техните преподаватели по предмети получиха грамоти за чудесно показване на национални кръгове на олимпиади и надпревари на публична гала през днешния ден.
Както всяка година математиците от ППМГ – Враца се показаха ослепително на надпреварите „ Математика без граници “, „ Европейско кенгуру “, Областния кръг на олимпиадата по математика, Националното съревнование по финансова математика, Тристранния математически шампионат Видин, Монтана, Враца, Великденското математическо съревнование и други
Немалко бяха и триумфите в региона на информатиката и осведомителните технологи – призови места на разнообразни районни и национални състезания и надпревари, както и чудесно показване на Областния кръг на олимпиадата. Отборът от млади информатици (8-11 клас) донесе златна купа за SUPER STEM УЧИЛИЩЕ на Националния конкурс SUPER STEM БЪЛГАРИЯ 2018.
Възпитаниците на профилираната пиродо-математическа гимназия бяха отличени и на регионалните и национални кръгове на олимпиадите по български език и литература, англииски език, физика и астрономия, биология и здравно обучение, история и цивилизация, география и стопанска система, философия, музика и спорт.
Ръководството на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца изрича своята признателност и благодарност на всички свои възпитаници и учители за дългогодишния потребен труд и сполучливата им изява, съдействали за одобряване на учебното заведение като водеща просветителна институция в района.
„ Скъпи възпитаници и учители, бъдете здрави, все по този начин амбициозни и упорити, с цел да се поздравяваме с вашите триумфи още веднъж и още веднъж. Бъдете целеустремени и стимулирани, с лекост да постигайте задачите си! “, пожела шефът на гимазията Татяна Василева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР