Над 500 забавления и услуги от различен характер, с които

...
Над 500 забавления и услуги от различен характер, с които
Коментари Харесай

Бъди креативен, подари щастие

Над 500 занимания и услуги от друг темперамент, с които вършат хората щастливи - това са. Повече за вдъхновяващите дарове, за които дават хрумвания ще разберем от изявлението с тях.

Представете Вас и вашата компания в няколко фрази?

Преди към 10 години ни събра маркетингът и връзката. След доста опит в сектора взехме решение да създадем наш бранд и бизнес, който да радва нас и клиентите ни. Дамски екип сме, с задоволително сила да се втурнем на 100% и да създадем софтуерен план, който надвиши и най-смелите ни упования. Gift Tube ни учи на доста.

Ваучерите са годни 1 година и дават цялостна независимост на получателя, в случай че желае да размени услугата си или да употребява сумата от ваучера като код за отстъпка за друга поръчка от уеб страницата. Предлагаме и секция с физически дарове, които са алтернатива за клиентите на по-отдалечени местоположения или такива, които избират парфюм, жива бира, ръчно правени бонбони или свещи и други

За корпоративните ни клиенти Gift Tube е благонадежден сътрудник за дарове, опция за нашарване на пакета със обществени придобивки и доста елементарно решение, когато става въпрос за групови занимания и тиймбилдинги. Предлагаме гъвкави разновидности за брандиране и напълно самостоятелен метод.

За нашите сътрудници Gift Tube e благонадежден маркетингов сътрудник, посредством който доближават до нови клиенти и който подкрепя не дребна част от продажбите им.

В ще намериш всички типове рискови прекарвания, хотели в композиция със занимания, разтривки и спа пакети, фитнес карти и спортни интензивности и най-различни занимания в града като: дегустации, арт класове и уъркшопове, кулинарни и музикални уроци, танци, билети за музея на илюзиите, комеди шоута, ескейп стаи и други Предлагаме и извънредни авторски прекарвания като копаене с екскаватор, каране на трактор, занаятчия за един ден, flying dress фотосесия и други

Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?

Gift Tube е съвременна платформа в бързоразвиващ се отрасъл. Предлагаме богато портфолио от занимания и услуги, като се стремим всеки месец да включваме в портфолиото си най-малко 10-ина нови прекарвания.

За да споделяме новостите, да поддържаме интереса към прекарванията и да популяризираме услугите, които предлагаме, използваме обществените мрежи: Фейсбук, Instagram, Tik Tok, Linked In, You Tube, Viber. Разбира се, използваме и Гугъл за search и дисплейна реклама.


Имат ли вашите клиенти обичани прекарвания?

Както във всеки бизнес, по този начин и в нашия има top sellers. Едни от най-търсените прекарвания са: полет с балон, вечеря на мрачно, разтривки, бягство от града в разнообразни хотели, съчетани с интензивности и други

Как включвате ново прекарване?

Подборът на сътрудниците, с които работим, се базира напълно на професионализъм. Работим с надеждни и утвърдили се сътрудници. Обсъждаме опциите за партньорство и намираме пресечната точка, в която и двете страни са задоволени.

Какви онлайн маркетингови интензивности имате всеки месец?

Всеки месец вършим интензивности взаимно с някой от нашите сътрудници. При закупуването на който и да било ваучер от клиентите ни получават подарък от нас, безусловно гратис. Получават на имейла си документ за дадена услуга. По този метод подаряваш подарък и получаваш подарък.


Какви промени бихте желали да Ви се случат за повече продажби през 2022 година?

Ние сме щастливи с екипа, който сме построили. Бихме желали да продължим в същия дух и да няма възпрепятстващи естественото действие на бизнеса условия.

Вярваме, че от ден на ден компании ще припознаят Gift Tube ваучерите като опция за бонус, стимулиране на чиновниците, част от обществен пакет с придобивки. Това е една от посоките, които развиваме, както и нашият нов план „ Подарък с идея “, който ще даде опция на клиентите, посредством покупка на ваучер от Gift Tube да вземат участие в подпомагането на съответни дела, от които ще могат да избират. Това е изцяло непринудено, посредством опция за малко подаяние в процеса на поръчка.

Кои нови маркетингови принадлежности или рекламни похвати Ви се желае да приложите, а към момента не сте?

В развой на работа сме по създаването на Gift Tube канала в YouTube. Предстои ни снимането на поредност от прекарвания #БъдиХепи с GiftTube, която имаме вяра ще бъде любопитна и вълнуваща. Обичаме да споделяме страсти, това ще бъде и задачата на поредицата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР