Над 400 деца участват във втория турнир по художествена гимнастика

...
Над 400 деца участват във втория турнир по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Над 400 деца участват в Кракра къп

Над 400 деца вземат участие във втория шампионат по художествена гимнастика "Кракра къп " в Перник, заяви общинският пресцентър. Заради епидемиологичната конюнктура не са поканени състезателки от чужбина. Надпреварата е провежда от клуб по художествена гимнастика "Виктория " с поддръжката на община Перник.

След осъществяванията на всяка категория залата се дезинфекцира. Не се позволяват фенове без маски. Местата на публиката са разграничени на коридори, през две седалки, с цел да се съблюдава отдалеченост. Отговорници от родителите на децата наблюдават за спазването на разпоредбите за сядане.

Според заместник-кмета Мирослав Стоицев организирането на такова огромно събитие в изискванията на рецесия е извънредно мъчно и отговорно, само че спортът е устоял на доста тествания, ще премине и през това. Мирослав Стоицев и Десислава Стойова - основен специалист по спорта в общинската администрация наградиха най-хубавите участници в категория А.

Състезателката от пернишкия клуб "Виктория " Сияна Борисова е решителен водач в многобоя в тази категория. Втора е Магдалена Топалова. Днес надпреварите не престават. Всички участнички в шампионата получават предметни награди. Класиралите се на призовите три места са удостоени с медали. Грамоти се връчват на заелите първите осем места в съответните категории.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР