Над 300 деца ще стартират в четвъртото издание на турнира

...
Над 300 деца ще стартират в четвъртото издание на турнира
Коментари Харесай

Над 300 деца на старт в турнира по лека атлетика Darko Team Baby Cup

Над 300 деца ще започват в четвъртото издание на шампионата по лека атлетика Darko Team Baby Cup. Надпреварата в " Асикс Арена "   (Бивша зала „ Фестивална “) ще се състои на 26 ноември (неделя) от 10:30 часа. 

Състезанието е за млади спортисти на възраст от 4 до 13 години и има упоритостта да събере най-бързите деца от цяла България.

Darko Team Baby Cup е с друг формат като сплотява детска атлетика и същинска спринтьорска конкуренция на 50 метра и 60 метра. Всички гении ще загряват дружно – това ще способства за по-малко стрес от самото съревнование при децата и ще помогне на треньорите и на родителите да бъдат по-спокойни и да се насладят на съревнованието.

На старт са поканени всички – без значение дали членуват в състезателен клуб, имат опит в тренировките, или желаят да създадат първите си стъпки в атлетиката по време на шампионата.

Талисман на надпреварата в осата Дарко, която ще се снима и ще поддържа всички деца. 

Darko Team Baby Cup се организира на най-големите уреди за лека атлетика в България. През пролетта на стадион " Васил Левски " и през есента в " Асикс Арена ". В последното издание на шампионата през април стартираха над 450 деца.

В неделя спортистите ще бъдат разпределени в 10 възрастови групи и ще премерят сили в спринтовете на 50 метра и 60 метра, а уредниците от школата Darko Team ще обезпечат дизайнерски медали за всички приключили като знак на почитание за положените старания.

Всички участници ще получат стартови номера и орден за присъединяване, а най-бързите във всяка възрастова група ще бъдат наградени с оценки от Darko Team.

Записването продължава в уеб страницата на надпреварата: http://babycup.darkoteam.com/
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР